Beste allemaal,
In deze ingewikkelde tijden, zal uw restaurant Gus zijn werking tijdelijk aanpassen en u nu takeout aanbieden.
Het principe is eenvoudig : wij bieden u een driegangenmenu aan waarvan het voorgerecht en het hoofdgerecht elke dag veranderen en het dessert is om uit 3 te kiezen.
Het is ook mogelijk omwat zoetigheden, wijn of bier te nemen.
De bestellingen moeten de dag ervoor vóór 18:00 uur geplaatst worden, alleen via e-mail (gus.brussels@gmail.com) of telefoon (0485/89 15 85), en zij kunnen de volgende dag worden afgehaald tussen 12:00 en 18:00 uur.
De levering is mogelijk binnen 5 km rond het restaurant (extra kosten van 5 euro voor elke bestelling onder de 70 euro). Leveringen zullen plaats vinden tussen 17:00 en 19:00 uur.
Gus en zijn team wensen u smakelijk eten !!
/
Geroosterde aubergine met bonenkruid, ricotta, groene asperge
Makreel gemarineerd met dashi, groenten tartare
Fijne taart, ham chiffonnade, mayonaise met pickles
Zalm gemarineerd met peper van Phu Quoc en hop
Kwartel, sap met citroentijm, gebakken artisok ravioli
Hachis parmentier
Chocolade crémeux, vanille, pecannoten.
Panna cotta, rode vruchten, amandel
Gedrenkte cake, citrusvruchten, crème met kruiden
Cookies met droge vruchten, pecannoten
Financiers
Menu (V, H, N) : 32€
Voorgerecht : 11€
Hoofdgerecht : 19€
Moon (Blanche): 3€
Santana (Imperial IPA): 3€
Suzette (Saison BXL): 3€
« Via Larghe » Prosecco - Domaine Coletti 14€
« Les Bonnets Blancs » 2018 Muscadet - Domaine Bonnet Hutteaux 12€
« Les Chasseignes » 2017 Sancerre - Domaine Fouassier 25€
« Les Pierres Blanches » 2018 Viré-Clessé - Domaine André Bonhomme 19€
« Nîmois Ni toi » 2019 Costière de Nîmes - Château Guiot 12€
« Le Rouge des Cornus » 2018 Touraine - Domaine de la Garrelière 16€
« Les 4 vents » 2018 Crozes-Hermitage - Domaine des 4 Vents 27€
Wilt u informatie over de aanwezigheid van allergenen in onze producten? Onze manager adviseert u graag. Wij vestigen uw aandacht op het feit dat de samenstelling van de producten kan variëren.